donderdag 12 april 2012

Laatste berichten voor het ARTSpecially Event losbarst‏


Dag medestempelgenieters!
Ik keek net even naar de weersverwachting en er stond een dikke 9 voor vrijdag, dus super voor al die standhouders die heel hard aan het werk zijn bij de opbouw van het ARTSpecially Event in Zeist! En een dikke 9 voor de zaterdag, dus wat willen we nog meer!
Nou ..
Dat je komt genieten!


... Onze naamlabels gemaakt door onze eigen Jolande :)...


Onderstaand dan ook een opsomming van heel veel dingen die te doen hebben met het ARTSpecially Event dat op 14 en 15 april 2012 plaatsvindt. Sommige hoor ik nu zeggen: nog 2 nachtjes slapen!
Waar moet je zijn?
KNVB Sporthal - Woudenbergseweg 56-58, 3707 HX Zeist
Hoe laat?
Zaterdag van 09:30 tot 18:00 uur en zondag van 10:00 tot 17:00 uur.
Bijzonderheden:
Parkeren is gratis. Een parkeerwachter is aanwezig om het verkeer te leiden. Mocht het nodig zijn, dan kan ook aan de zijkant van het bospad naar het Woudschoten Conferentiehotel geparkeerd worden. En sta tussendoor even stil om de spechten te ho
Kom je met de trein naar Driebergen? Kijk dan even uit naar de auto's en het busje met de poster van het ARTSpecially Event achter de ruiten. Zij nemen je kosteloos mee en brengen je ook weer kosteloos terug naar de trein. Je hoeft je hier niet voor aan te melden of zo, er wordt de hele dag gependeld.
Wat gaan we doen?
Jou laten genieten! Van stempels stempels en nog eens stempels. Misschien kun je beter een impressie krijgen bij het kijken naar dit filmpje over het event van 2011. Gaat het weer kriebelen?
Kan ik ergens nalezen wat de standhouders doen?
Natuurlijk! Kijk op http://www.artspecially.nl/. Als je daarop klikt zie je o.a. het tabblad downloads. Daar vind je de plattegrond en de lijst met deelnemers en wat je er allemaal kunt doen.
Kan ik pinnen op het event?
Bij heel veel standhouders wel, maar ook bij een heel aantal niet! Op de plattegrond en op de lijst met deelnemers kun je het precies nakijken. LET OP! Bij de entree van het event kan NIET GEPIND worden.
Kan ik mijn kaartje gewoon bij de entree kopen?
Ja hoor, vergeet dan niet je kortingsbon van € 3,00 mee te nemen uit het ARTSpecially magazine #14. En heb je dat nummer niet? Dan is het ook te koop meteen bij de entree. Er staan heel veel leuke aanbiedingen in van vele standhouders en natuurlijk kun je uit dit nummer weer fantastisch veel leren.
Ik heb mijn ticket via de site besteld.
Dat is super. Dan print je je ticket uit, 1 x. Ook wanneer je voor 4 mensen tegelijk besteld hebt, print je het maar 1 keer uit. Dat wordt gescand bij de entree en je ontvangt het aantal cadeautjes en entreekaartjes dat je besteld hebt.
En wat heeft ARTSpecially dit jaar voor nieuws op haar stand?
Onze kleintjes, groots in techniek en inhoud!
Primeur: 14 april 2012 op onze eigen ARTSpecially stand.

Eefke Moes, bekend van het supersnel uitverkochte boekje Landschapjes, ontstaan in de stempeltuin van Eefke, heeft een nieuw boekje gemaakt. En wat hebben wij weer genoten van haar werk, haar inzicht, haar techniek en haar wijze van communiceren. In Ode aan mijn stempeltjes en het kleurenpalet van verven en inkten neemt ze je verder aan de hand. Speciaal verpakt in een Tyvek® envelop. Als je haar boekje leest begrijp je waarom en ook dat je de envelop moet gebruiken en niet weggooien! En koop je het boekje op het event ... dan zit er ook nog een heel mooie Nederlandse tekststempel bij cadeau wanneer je je kortingsbon uit magazine #14 inlevert.

Oh ... voor we het vergeten ... Eefke's eerste boekje Landschapjes is weer verkrijgbaar,
deze 2e druk zal ook op het event te bewonderen zijn!
 En natuurlijk krijg je er een mooie natuurstempel bij die Eefke speciaal gekozen heeft.
En nog een waanzinnig mooi boekje nemen we mee naar het Event en zal op 14 april voor het eest te bewonderen zijn: Passie voor stempels en inkleuren van Marga Dounen.
Tot in de kleinste finesses laat Marga zien wat goed inkleuren inhoudt. Genieten, absoluut genieten.
En koop je het boekje op het event dan krijg je er nog een prachtige
Nederlandstalige ttekststempel bij wanneer je de kortingsbon uit het magazine #14 meeneemt.

Enne ... Marga staat op onze EHBS stand (Eerste Hulp bij Stempelvragen), dus weet je even iets niet over stempels en stempeltechnieken en natuurlijk inkleurtechnieken ... dan ga je even naar haar toe!
Ook om je boekje te laten signeren natuurlijk.
En dan ons klapstuk. Hèt boekje gemaakt door ons ARTSpecially Team bestaande uit Hermine Koster, Nellie van Leeuwen, Geralda Jansen, Annelies Sanders, Jolande van Oosterhout, Sjraar Klaassens, Corrie Wijbrands, Anne Swinkels, Karin Koppen, Audrey Meijs, Mariska Stam, Paulien Hendrikx en Grietje Zijlstra. Met daarin de 9 workshops die op het event te doen zijn.
Met extra voorbeelden gemaakt met de techniek van de workshops.
Maar niet getreurd ... de werkbeschrijving zetten we nog steeds op de site, ook in het Duits!

En natuurlijk brengen we al die andere prachtige boekjes ook mee, zoals het megamooie boekje van Miranda Degenaars, het boeiende en kleurrijke boekje van Louise Kolker, het verrassende werk van Hermine Koster (alleen nog in Duits en Engels verkrijgbaar), de heerlijke titels van Agitte Huberts en de absolute klassieker van Geralda Jansen (ook alleen in de Duitse en Engelse versie).
Ben ik iets vergeten?
Oh ja, dat we bij onze stand en bij de kassa geen pinmogelijkheden hebben! En dat er weer bewaakte garderobe is voor de liefhebber en dat je je eigen 2e hands stempels op het Pandoraplein mag verkopen in de pauze (of er stempels kunt kopen in geval je al lang op zoek bent naar die ene speciale stempel).
En ben ik verder iets vergeten, dan kom het ons maar gauw vertellen op onze ARTSpecially stand, te herkennen aan al die dames met die big smile op hun gezicht. We zien jullie daar graag.
Liefs en goede reis. Tot Zeist!
Noud & Angela en het voltallig ARTSpecially Team

6 opmerkingen:

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Nog even en het is zover. Als je dit allemaal leest is zo geweldig. Super en mijn complimenten voor alle medewerkers die dit mogelijk maken.
Tot in Zeist.
lieve groetjes Marja

scrappingtwins zei

veel plezier op de arts specially beurs.

groetjes de twins

Tineke zei

Nu Jolande, ik wens je heel veel plezier dit weekend. En ook voor de andere teamgenoten. Ik ben ieder jaar van de partij, maar helaas ben ik dit weekend verhinderd. Ik baal er behoorlijk van, maar het is helaas niet anders.

Wilma zei

Heel veel plezier!!! Helaas kan ik niet.....

Jolanda zei

Ik zal het volgende Art Specially Event af moeten wachten (snif).
Heel veel plezier, Jolan!!

* Daniëlle * zei

Succes op de beurs Jolande!